Wat mag je verwachten?
Je leert
- de wondere wereld van chocolade kennen
- chocolade op juiste verwerkingstemperatuur brengen
- zelf vullingen maken
- diverse afwerkingstechnieken toepassen
- alles mooi verpakken
Je krijgt
- een receptenboekje van wat we maken
- je eigen creaties mooi verpakt mee naar huis, goed voor ongeveer 350 g en een winkelwaarde van ongeveer € 25
- begeleiding door een professionele lesgever
Wij vragen
- een locatie met microgolfoven (om de chocolade te smelten) en een koelkast (om de chocolade te laten uitharden)
- een tafel met een plaatsje voor iedere deelnemer om aan het werk te kunnen gaan
- om zelf een keukenschort mee te brengen (dat is milieuvriendelijker dan plastic schortjes)
- uiteraard heel veel zin om erin te vliegen
Praktisch
Thuisformule
- Duur: ongeveer 3 uur.
- Aantal deelnemers: 1-8
- Wanneer: vrijdagavond, zaterdag en zondag
- Waar: bij jou thuis
- Prijs:
Truffels:
1-2 personen: €120
3 personen of meer: €50 per persoon
Pralines en paaseitjes:
1-2 personen: €130
3 personen of meer: €58 per persoon
In deze prijs is alles inbegrepen. Wij zorgen voor de chocolade en andere ingrediënten, de nodige vormen, klein materiaal en verpakkingsmateriaal.
Groepsformule
Wil je een workshop voor je vereniging, een grote vriendengroep of een gezellige familiebende, neem dan gewoon contact op en dan formuleren we een voorstel op basis van je wensen.
Ook demonstraties zijn mogelijk voor groepen!